5 podiumplekken behaald

Sporthal de Struijck   Zaandam

Zaandam 11 september – 8 leden van de Zaanse Roller Club Pauwin zijn dit weekend afgereisd naar Kerkdriel waar de tweede B-klasse wedstrijd werd georganiseerd. Nina Vermaat, Katharina Keyner, Elze Dusebout en Daisy Bosma mochten plaatsnemen op het podium.

Bij de Mini B reed Nina Vermaat een goede roldans en behaalde hiermee de 3e plaats. Bij het vrijrijden werd zij 18e en Krista Abbink behaalde hier een 6e plaats.

Katharina Keyner reed een bijna foutloze kür en dit resulteerde in een mooie 1e plaats in de klasse Espoir B Vrijrijden.

Voor Elze Dusebout was het een drukke wedstrijddag, zij deed mee aan de disciplines vrijrijden, figuren en roldansen ook in de klasse Espoir B. Zij mocht bij het vrijrijden op hetzelfde schavot staan als haar clubgenote Katharina, en eindigde op de 3e plaats. Bij het roldansen  eindigde zij op de 7e plaats.In dezelfde klasse eindigde Sanne van Nugteren bij het vrijrijden op een 6e plaats, Fleur Kamberg op een 7e plaats en Marisha Prins op de 9e plaats.

Sanne en Marisha reden ook twee roldansen en eindigde naast elkaar op een 5e en 6e plaats.

Daisy Bosma reed haar korte kür met veel zenuwen en reed onder haar kunnen maar tijdens haar lange kür herpakte zij zichzelf erg goed en mocht de gouden medaille in ontvangst nemen in de klasse Junior B.

Op 23 en 24 september mogen deze kunstrolschaatsdames weer hun küren, roldansen en figuren laten zien tijdens de NRB-Cup in Kerkdriel.


5 podiumplekken voor Zaanse Roller Club Pauwin

v.l.n.r.: Trainster Salika Klitsie, Katharina Keyner, Krista Abbink, Nina Vermaat, Fleur Kamberg, Elze Dusebout, Sanne van Nugteren, Marisha Prins en trainster Gre Sikkes.


Daisy Bosma tijdens haar Lange Kür (1e plaats Junior B