Sporthal de Struijck   Zaandam

Botenbouwnieuws Maart

Beste lezers,


Het is ondertussen alweer halverwege maart, wat betekent wij als botenbouwvereniging Theresia Zaandam er alweer een heel aantal clubavonden erop hebben zitten in 2018: time flies when you’re having fun!


Gedurende de clubavonden is het nog steeds ouderwets gezellig. Ondanks dat een aantal leden eind vorig jaar besloten heeft te stoppen bij onze vereniging zijn de clubavonden nog steeds lekker bedrijvig. Er wordt hard gebouwd aan de diverse bootjes, uiteraard met resultaat: afgelopen weken hebben wij weer twee mooie bootjes mogen toevoegen aan onze collectie (zie foto’s).


Last but definitely not least bestaat onze vereniging in september 2018 precies 50 jaar, hier gaan wij uiteraard bij stilstaan. Achter de schermen is de leiding al druk bezig met dit heugelijk feit. Zodra meer bekend is hoort u dat uiteraard.


aangezien het ondertussen alweer maart is, kunnen wij onze langzaamaan weer gaan opmaken voor de zomerperiode en de daarbij behoren de activiteiten. Evenals voorgaande jaren zijn wij als vereniging weer benaderd door organisatoren van de Zaanse Kinderboekenmarkt om weer een demonstratie te verzorgen op de Zaanse Schans (safe the date: 24 juni 2018).

Momenteel zijn wij druk bezig met de voorbereidingen. Ook wordt er nagedacht over een vaardag voor de leden in samenwerking met andere botenbouwverenigingen

Namens de leiding, met vriendelijke groet,

Thomas Overmars

https://www.facebook.com/BotenbouwverenigingTheresiaZaandam