Sporthal de Struijck   Zaandam

Betoverende Kerstshow van de Zaanse Roller Club Pauwin

Zaandam 19 decemberDe Zaanse Roller Club Pauwin heeft op 15 en 16 december haar jaarlijkse Kerstshow gegeven in Sporthal de Struijck. Met twee keer een uitverkochte zaal heeft de Kersthow met dit keer het thema dromen, zichzelf overtroffen, het publiek was dan ook zeer enthousiast.


In totaal werden er 23 shownummers gereden door 45 leden, waarvan de jongste 4 jaar was. Het thema van de show was ‘DreamZzZ’, waarbij alle soorten dromen voorbij kwamen.

Van een nachtmerrie tot de grootste fantasie. Zo begon de show dat drie echte rolschaatsmoeders hun dochters naar bed brachten, nadat zij in slaap waren gevallen kwamen de schaapjes en feeën voorbij.

Het publiek genoot enorm van de enthousiaste jongste rolschaatsers die vol plezier en een grote glimlach voorbij reden.

Shownummers waren geliefd bij het publiek waarin prinsessen voorbij danste en een nummer op de muziek van Soy Luna, de hitserie van Nickelodeon.

De Kerstgedachte kwam ook meerdere malen voorbij, in prachtige kerstjurken met glitters straalde de rijdsters en rijders een warme gezellige boodschap uit.


Na de pauze was er een gastoptreden van Rolling ’90 uit Moerkapelle, met een shownummer wat ook deelneemt aan de Nederlandse Kampioenschappen eind januari 2018 in Almere, waar 4 rolschaatsers van de Zaanse Roller Club Pauwin aan meedoen.

Een spectaculair nummer wat veel applaus ontving van het publiek.

De hoofdshowtrainsters, die zelf ook volop meereden; Daisy Bosma, Ylona Bergers, Emely Semedo en Esther Tromp kijken vol trots terug op een geslaagde kerstshow.

Alle besteedde uren die we erin hebben gestoken waren het meer dan waard”. “Ook zijn we trots en dankbaar op al onze vrijwilligers, zonder de hulp van hen kunnen we niet zo’n mooie kerstshow neerzetten”, aldus de showtrainsters.