Sporthal de Struijck   Zaandam

Zaanse Roller Club Pauwin neemt u mee over land en zee!

Zaandam – Op vrijdag 14 en zaterdag 15 december presenteert de Zaanse Roller Club Pauwin haar nieuwe Wintershow in Sporthal de Struijck. Rijdsters van jong en oud zullen het publiek meenemen over land en over zee.  

        Al maandenlang zijn de voorbereidingen bezig voor de jaarlijkse Wintershow. Velen vrijwilligers zijn dan ook weer bezig om dit jaar

        de sporthal om te toveren tot een onderwaterwereld met pracht en praal.

 

Heeft u er wel eens over nagedacht, wat een vis allemaal heeft doorstaan voordat hij rustig bij u thuis in het aquarium rond zwemt? Wij nemen u op onze jaarlijkse rolschaatsshow mee in een 1,5 uur durende show vanuit de leefwereld van een vis en zijn spannende avontuur met matrozen, zeemeerminnen, kwallen en piraten.

De gekste en spannende verhalen in combinatie met rolschaatsnummers worden gepresenteerd door jong en oud. Dat maakt deze Wintershow dan ook een leuke en gezellige uitje voor het gehele gezin! Hopelijk zien wij u 14 of 15 december bij de Zaanse Roller Club Pauwin in Sporthal de Struijck.

Op vrijdagavond 14 december start de show om 20.00 uur en op zaterdagmiddag 15 december om 16.00 uur. Op beide dagen is de zaal een half uur voor aanvang open.  De entree voor kinderen tot 12 jaar is € 5,00 en vanaf 12 jaar € 7,50. De show is ook toegankelijk voor mindervaliden.

De voorkoop is op zondag 25 november 12.30 – 14.00 en vrijdag 7 december van 17.00 – 19.00 uur in Sporthal de Struijck, Oostzijde 132 te Zaandam.


  Kijk voor meer informatie op www.zrcpauwin.nl                  KLIK HIER VOOR  VERDERE INFO