19 medailles voor Zaanse Roller Club tijdens Nederlandse Kampioenschappen en NRB-Cup
Monday, February 24, 2020
Met maar liefst 19 medailles voor de leden van de Zaanse Roller Club Pauwin kan er gezegd worden dat het weekend van 14, 15 en 16 juni, waar de NKK en NRB gehouden in Mierlo werd, zeer succesvol was. Voor de eerste keer werd de Nederlandse Kampioenschappen voor de A-Klassen en de NRB-Cup voor de B-klassen samengehouden, wat eigenlijk alleen maar leuker voor alle rijd(st)ers was. Alle leden van de Zaanse Roller Club Pauwin hebben de afgelopen weken extra hard getraind om mooie resultaten kunnen te behalen tijdens dit weekend en dat is zijn zeker gelukt!
De uitslagen van de deelneemsters aan de NRB-Cup. Luna Stoutenburg een mooie 6e plaats in de klasse Tots B Vrijrijden. Bij de Tots B Figuren een 2e plaats voor Luna Stoutenburg, 3e plaats voor Franka Mantel en een 4e plaats voor Joëlla van Kasteel. In de klasse Tots B Dansen eindigde Joëlla van Kasteel op een 3e plaats en Luna Stoutenburg op een 6e plaats.
Noha el Bazi eindigde in de klasse Mini B vrijrijden op een 5e plaats maar met het roldansen in de klasse Espoir B op een mooie 1e plaats, Nina Vermaat behaalde een zeer nette 3e plaats. Elvira Zonneveld behaalde twee mooie 1e plaatsen binnen in de klasse Nationaal Figuren en dansen. Judith Pietsersma behaalde een 3e plaats met het roldansen in de klasse Nationaal.
Ook de deelnemers van de Nederlandse Kampioenschappen van dit weekend hebben zeer mooie resultaten behaald.

In de klasse Tots A figuren eindigde Caitlyn van Kasteel op een 1e plaats, Daisy de Wildt op een 2e plaats en Luna Dignum op een 3e plaats. Daisy werd 6e bij het vrijrijden. Luna van de Werff behaalde de bronzen medaille in de klasse Mini A Vrijrijden.
In de klasse Espoir A vrijrijden behaalde Claudia Keyner de 3e plaats en Ayla Brasz de 4e plaats. Bij het figuren werd Claudia 2e en Ayla 6e. Nina Vermaat werd 1e in de klasse Cadet figuren en 4e bij het vrijrijden. Katharina Keyner behaalde maar liefst twee keer de 1e plaats in de klasse jeugd voor zowel het vrijrijden als het figuren. In de hoogste klasse Senioren Figuren behaalde Judith Pietersma de 2e plaats en Charissa Burgers de 3e plaats.
Guda Pietersma, Salika Klitsie en Michiel Klitsie zijn trots op hun leerlingen, beter kan altijd maar dit leek er aardig op. De trainers gaan nog een aantal weken hard doortrainen met enkele van bovenstaande namen. Want Luna van der Werff, Claudia Keyner en Ayla
Brasz zijn geselecteerd voor de Interland in Basel en Claudia Keyner is ook geselecteerd voor het figuren voor de Europacup in Italië.

SPORTHAL DE STRUIJCK


Zaandam

Bezoek adres

Prof. Struijckenstraat 19

postcode 1502 RV

Zaandam

 

Postadres

Oostzijde 132

postcode 1502 BL

Zaandam