Welkom bij botenbouwvereniging Theresia Zaandam.

 

Al meer dan 50 jaar kunnen kinderen vanaf acht jaar oud onder begeleiding van begeleiders en ouders bij ons hun eigen zeilboot bouwen.

 

Deze zeilbootjes worden geheel met de hand gemaakt, zonder gebruik te maken van bouwpakketten: alles wordt van plaatmateriaal vervaardigd.

 

Iedere vrijdagavond zijn wij te vinden in de kantine van sporthal De Struijck, Prof. Struijckenstraat 19, 1502 RV Zaandam, waar de leden van 18:30 tot 20:30 aan hun boot kunnen werken. Enkel gedurende de zomer- en kerstvakantie draaien wij geen clubavonden. De kosten van de clubavonden bedragen € 0,50 per clubavond. Daarnaast dient men lid worden van Speeltuinvereniging Theresia. Hiervoor geldt een jaarlijkse contributie.

 

Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina (https://www.facebook.com/BotenbouwverenigingTheresiaZaandam). Op deze pagina zijn diverse foto's te vinden van onder andere de boten die wij bouwen, een impressie van de clubavond en foto's van wedstrijddagen. Eveneens houden wij iedereen op de hoogte van diverse actualiteiten via deze pagina.

 

Ben je enthousiast geworden en zou je graag een keer willen komen kijken tijdens een van de clubavonden, of wil je graag meer informatie ontvangen over onze vereniging? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar botenbouwverenigingtheresiazaandam@outlook.com.

 

 

 

 

 

 

SPORTHAL DE STRUIJCK


Zaandam

Postadres

Oostzijde 132

postcode 1502 BL

Zaandam

 

Bezoek adres

Prof. Struijckenstraat 19

postcode 1502 RV

Zaandam

 

e-Boekhouden.nl